Bleausard

Deze cursus is bedoeld voor volwassen klimmers die al geruime tijd, minimaal twee maal per week klimmen en graag hun techniek willen finetunen om zo een volgend niveau te bereiken. Je klimt de meeste zwarte (6b) en je wilt graag de stap naar rood (6c) maken of je wilt juist van rood naar blauw en paars. Tijdens deze techniek cursus passeren de wat meer gevorderde technieken de revue. Elke week ligt de nadruk op een andere techniek maar er is veel ruimte om aan je eigen zwakke punten te werken. We zullen werken met video analyse en zo veel mogelijke persoonlijke feedback geven.

De cursus wordt in een kleine groep gegeven, zodat er voldoende aandacht is om iedereen individueel te begeleiden. De cursus is hierdoor ook geschikt om meerdere keren te volgen.

De cursus wordt gegeven op zaterdag van 10:15 tot 12:15 en duurt 4 weken. Met minimaal 4 deelnemers gaat de cursus door en er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. De kosten voor de training zijn € 75,-  exclusief entree. De eerstvolgende cursus start op 9 maart (met 16 en 23 maart en 6 april als vervolgdagen ivm met de DBIYO op 30 en 31 maart). De training daarna start op 15 juni. (15,22,29/6 en 6/7).

Interesse? Wacht niet te lang met aanmelden om teleurstelling te voorkomen.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau (verplicht)

Woonplaats

Geslacht

Leeftijd

Geeft zich op voor de Bleau

Opmerkingen