Bleau Biceps

Tijdens deze krachttraining voor gevorderde klimmers wordt op basis van je huidige niveau een trainingsprogramma voor je samengesteld. Deze training is bedoeld voor klimmers die ongeveer twee keer in de week klimmen en al over de nodige hoeveelheid techniek beschikken. Ons niveau lime (6a) of de hogere circuits gaat je goed af en je bent fit en blessurevrij.  Dit zijn de voorwaarden om optimaal te kunnen profiteren van deze training.

Er wordt in een kleine groep getraind onder leiding van Wieneke Gehem. De groep is maximaal 6 personen groot, waardoor er voldoende ruimte is voor individuele begeleiding. Bij alle oefeningen staat het klimmen voorop en er zal dus ook veel op de wand getraind worden. Ook alle oefeningen op de trainingswand, de fingerboards of met de TRX zullen functionele oefeningen zijn, waarbij de klimbewegingen als uitgangspunt gebruikt worden. De nadruk tijdens deze trainingen ligt op het vergroten van de maximaal kracht.

De training wordt gegeven op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 en duurt 8 weken. Met minimaal 4 deelnemers gaat de training door en er is plaats voor maximaal 6 deelnemers. De kosten voor de training zijn € 120- exclusief entree..

Op dit moment is er nog geen nieuwe cyclus gepland vanwege de lockdown en de covid-19 restricties. We hopen begin Q3 2021 van start te kunnen gaan. Heb je interesse? Meld je dan vast aan!