Twee!

Ongelofelijk wat gaat de tijd hard: in het weekend van 19-20-21 september vieren we dat we twee jaar open zijn!

Het weekend start met editie 5 van onze lokale wedstrijd de db9. Zoals altijd zijn er 14 nieuwe boulders van 5 tot 7b+ waar je maximaal 9 pogingen per boulder voor hebt. DJ I.VO.D zorgt voor de beats en na afloop hebben we diverse bieraanbiedingen. Aan meedoen aan de db9 zijn geen extra kosten verbonden, alleen de reguliere entree.

Op zaterdag hebben we een paar mooie dingen voor jullie in petto: Jonas Konijnenberg van Slacktivity opent ons nieuwe slackline gebied. Om 13u en om 15u geeft Jonas een demo, waarna er een gratis workshop van 1 uur volgt. Geef je op tijd op aan de bar, want er is slechts plaats voor 8 personen per workshop. Vol=vol!

Mathieu Ceron van Medicort + een van de trainers van het Nederlands klimteam geeft om 14u en om 16u een tweetal gratis workshops van een uur. Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die graag vaker willen gaan klimmen en daarvoor de volgende stap(pen) willen zetten, maar ook voor mensen die graag willen beginnen met klimgerichte training. Ook hiervoor geldt: geef je tijdig op bij de bar, er is plaats voor maximaal 15 personen per workshop en vol=vol.

Op zondag regent het kortingen:
* Sluit je deze zondag een 3-maanden abonnement of een doorlopend abonnement af? Dan krijg je een mooi Delfts Bleau t-shirt kado (waarde €15,=).
* Kom je boulderen en schaf je een 10-rittenkaart aan? Dan knippen we die niet en is je bouldersessie gratis.
* Op vertoon van je abonnementskaart of strippenkaart krijg je op de wintercollectie ’13/’14 een korting van 50% en op de zomercollectie ’14 een korting van 40%. Heb je geen abonnementskaart of strippenkaart? Dan liggen deze kortingen 10% lager, respectievelijk op 40% en 30%.
* Bij je koffie en thee serveren we gratis een lekkere mini muffin.
* Heb je al een abonnementsvorm bij ons en introduceer je zondag een nieuwe klant? Dan tracteren we jullie beiden op een heerlijke koffie of thee (met mini muffin).

Let op! Wil je alleen bij ons slacklinen en niet boulderen? Dat kan, het reguliere entreetarief geldt. Ook de leeftijdregel blijft gelden: kinderen jonger dan 12 jaar mogen alleen in het slackline gebied aanwezig zijn onder actieve begeleiding van een volwassene.

Ben jij klaar voor dit feest?

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.