Status update 6 mei

De contouren beginnen nu toch echt zichtbaar te worden, vorige week donderdag (de 26e) is door van der Stap beton het beton gestort en is de vloer super glad gemaakt door gebruik te maken van het zogenaamde vlinderen. Hiermee zijn ze tot ’s avonds laat bezig geweest, waarna de vloer afgedekt is met folie, zodat deze gelijkmatig droogt.

Vloer met folie afgedekt

Terwijl de vloer aan het drogen is, ben ik samen met Ronald druk bezig geweest met het selecteren van leveranciers op zoek naar de beste prijs en kwaliteit en het bestellen van materiaal om de wanden en de kleedruimtes mee te bouwen. Aankomende week komt het bouwmateriaal binnen, te beginnen met het plaatmateriaal van MPX op maandag. Het overige hout wordt geleverd door Heuvelman Hout en komt woensdag, allemaal mooi op tijd, zodat Axis en Vertigo vanaf de 15e kunnen starten met de bouw van de wanden.

Voor die tijd moet nog wel het grootste gedeelte van de meer dan 250 platen voorzien worden van gaatjes.. Zo’n 30.000..  Daarbij is alle hulp welkom, dus als je dinsdag, woensdag of volgende week vanaf dinsdag tijd hebt dan graag!

Nu begint het leuke deel dan toch echt bijna, vanaf de 15e wordt er echt gebouwd!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.