Status update 5 september

De laatste weken is er een enorme berg werk verzet: De boulderwanden zijn overal intern verstevigd en voorzien van een bovenrand. De complete wand is gecoat, gezand en nogmaals gecoat zodat deze nu helemaal af is!

Vrijwel alle wanden van de kleedruimtes, de winkel, etc zijn voorzien van isolatie en gipsplaten. Alle waterleiding is aangelegd en de reservoirs voor de toiletten zijn geplaatst en aangesloten door de loodgieter Wittenberg.

De bouw van de trainingswand is nog even uitgesteld en om deze ruimte te vullen is door slacklineshop.nl een slackline ter beschikking gesteld!

Daarnaast is het schuim voor de matten binnengekomen en zijn alle grepen inmiddels ook binnen.

Remmelt Dirksen en Michiel Nieuwenhuijsen hebben aangeboden om de functie van hoofd routebouwer voorlopig gezamenlijk in te vullen en daar ben ik erg blij mee!

Tussendoor hebben we nog met een boulderwand op de OWEE gestaan samen met Yeti. Deze keer niet met de wand van de NKBV, want die staat nog bij Cube Bouldergym in Enschede, maar in plaats daarvan met de mobiele wand van Cube Bouldergym, die ook uitstekend voldeed!

Afgelopen weekend is er door de internationale routebouwer Tondé Katiyo van L’Ouvre-Boîte een masterclass gegeven voor een deel van het boulder bouwteam. Tijdens deze workshop zijn de eerste boulders gebouwd!

Dick, Ronald, Jan Willem, Rens, Rolf, Hans, Jasper, Wouter, Rutger, Remmelt, Thomas, Rudy, Ineke, Jan, Sjoerd, Yvette, Gilles, Eelco, Janita, Peter, Conny, Guido, Gijs, Bliek, Roel, Rodger, Peter, Kees, Anne, Arnoud, Rianne, Marianne, Karin, Robert, Margreet, Joran, Sytse, Marlike, Nina, Mazin, Emiel, Joost, Paul, Rachael, Ricardo: Onwijs bedankt voor jullie hulp!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Een reactie op Status update 5 september

  1. Lennart schreef:

    Ziet er mooi uit.
    Kan niet wachten om wat routes te proberen.