Status update 5 augustus

We zijn rond! De dino is dicht en het laatste stuk wand bij de ingang is ook klaar. Daarmee is de buitenkant van de wand af! Het ziet er echt super uit!

Het laatste deel van de wand zit erin!

Het laatste deel van de dino zit erin!

De laatste paar weken hebben we veel progressie geboekt; niet alleen de buitenkant van de wand is af, maar er is ook een flink deel van de dino verstevigd met een skelet van hout. Daarnaast is er flinke progressie gemaakt met de bouw van de kleedruimtes, daar is de ruwbouw nu zover dat afgelopen week gestart is met het aanbrengen van de dakbalken.

De hoofdwand en de lange wand zijn ook al geschuurd, zodat die, zodra hier de bovenkant op zit, voor de eerste keer gecoat kan worden.

Heuvelman Hout is al gesloten vanwege de bouwvak, maar gelukkig kon ook Pontmeyer de juiste maat hout leveren! Verder zijn ook de materialen voor het afbouwen van de kleedruimtes gebracht door de Bouwmaat, die de gipsplaat zelfs gratis op maat gesneden heeft! Er wordt met diverse producenten druk overleg gevoerd over de grepen en er is een testopstelling gemaakt met een schuim voor de valmatten.

Het spandoek met ons logo, ontworpen door Bart van Raaij, prijkt inmiddels op de buitengevel. Het spandoek zelf is gemaakt door Fastgood Reclame.

Dick, Ronald, Nick, Rens, Rolf, Ties, Jamie, Hans, Yvette, Michiel, Sytse, Sjoerd, Remmelt, Jan, Kristap en Rolf: Super bedankt voor jullie hulp!

Roger, Thomas, Lucas, Peter, Jan, Sjoerd, Wietse, Anouk, Herman, Bart, Rob, Esme, Kim, Gabrielle, Rutger, Patrick, Joris, Henri, Matthijs, Theo, Rianne, Hans, Yvette, Hans, Marina, Margreet, Rodger, Maria, Roderick, Tessa, Dre, Johan, Rudi, Manou, Marianne, Reginald, Joost, Mara, Dirk, Hanneke, Nynke, Nicky, Steffi, Lia, Mario, Conny, Guido, Jip, Tom, Thomas, Tineke, Karlijn, Gerco, Jelle, Robin, Marion, Martin, Geeske, Jos, Pieter….: leuk dat jullie even zijn komen kijken en bedankt voor jullie interesse en support!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.