Status update 24 juni

De eerste twee volle werkweken zijn achter de rug en er is een enorm stuk wand bijgebouwd in deze twee weken, zoals te zien is op onderstaande panorama foto van Rens!

Panorama foto van Bouldercentrum Delfts Bleau

Afgelopen vrijdag is de laatste hand gelegd aan de hoofdwand, waardoor niet alleen de volledige wand langs de linkerkant van de hal er nu staat, maar ook de hoofdwand helemaal af is! Naast de ingang komt nog een klein stuk wand en de complete wand moet aan de achterzijde nog stijver gemaakt worden.

De hoofdwand

De hoofdwand in vol ornaat, met de gesealde vloer op de voorgrond

Afgelopen donderdag is de betonvloer geïmpregneerd en gesealed door PrintBeton & Co, zodat de vloer nu volledig waterdicht is en doordat hiermee ook de vloer iets opgehaald en wat donkerder is, is deze nog mooier geworden dan hij al was.

Dick, Ineke, Ronald, Sytse, Jurgen, Conny, Janita, Nick, Rolf, Wouter, Steven, Rens, Richard, Hans, Hans en Yvette: super bedankt voor al jullie hulp!

Dit weekend kwam eindelijk de verlossende brief van de gemeente binnen: De omgevingsvergunning is verleend!!! Er moet door de verhuurder nog een aantal zaken op het gebied van de brandveiligheid geregeld worden, maar de vergunning zelf is binnen!

In de afgelopen weken zijn ook de kalkzandstenen gelijmd als de kim (onderste rand) voor de kleedruimtes. Volgende week beginnen we met de bouw van de kleedruimtes en in de loop van de week starten we met de bouw van het middendeel.

Deze week wordt er niet gewerkt op dinsdagavond en niet op vrijdag.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.