Status update 17 mei

Multiplex, hout en inslagmoeren zijn geleverd.

We zijn naar Bleau geweest om bij te tanken en op de terugweg hebben we een bezoek gebracht aan de tweede hal van Bloc’Out. Deze hal zou medio maart geopend worden, maar wat blijkt, ze zijn net pas begonnen met bouwen! We zijn ook langs de vers geopende boulderhal Blocbuster geweest en hebben van mede-eigenaar Sebastien een rondleiding gekregen.

Afgelopen dinsdag zijn we gestart met -de voorbereiding van- het bouwen: werktafels, een eettafel en het eerste stuk klimwand. Erwin (Vertigo) en Frank (Axis) hebben hierbij hulp gekregen van Wouter, Jamie, Dick, Jonas, Ronald, Joran, Mazin en Jeroen. Super bedankt hiervoor!

Het eerste stuk wand staat

Het eerste stuk wand staat!

Vandaag  vertrek ik met Sytse naar Innsbruck om daar naar de World Cup te kijken, met wat leveranciers te praten en onderweg ook nog even inspiratie op te doen bij Boulderwelt in München en Kafé Kraft in Neurenberg.

Volgende week is Frank op vakantie. Erwin is er vanaf dinsdag weer, dan gaan we weer volop aan de slag. Als je tijd en zin hebt om n uurtje of wat te komen helpen: je bent welkom!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.