Slackline cursus

Altijd al eens willen slacklinen? Maar krijg je de trilling niet onder controle? Weet je niet hoe je moet beginnen? Of wil je juist een begin maken met tricks, maar weet je niet hoe? Wil je in het voorjaar iedereen versteld doen laten staan als je gaat slacklinen?

In oktober en november verzorgt Slacktivity 4 lessen op de vrijdagavond (31 oktober, 7, 14 en 21 november) in Bouldercentrum Delfts Bleau.

Om 19.00 uur start de les voor de beginners, hierin leer je in eerste instantie de basis van het slacklinen; balanceren, lopen en een aantal statische tricks.

Om 20.30 start de les voor de ervaren/gevorderde slackliner. Hierin leer je alles wat verder gaat dan de basis: Statische tricks, dynamische tricks en footjumps. Als je in staat bent om makkelijk heen en weer te lopen, dan heb je het juiste niveau voor deze cursus.

Meld je van te voren aan, per groep is er namelijk maar ruimte voor 6 personen! Wees dus op tijd.. Inschrijven kan met onderstaand formulier

Deelname aan de lessenreeks kost € 30,- voor 4 lessen. Als je vooraf of achteraf nog wilt boulderen, dan kan dat voor € 5,- per avond.

Als extra kan je als deelnemer van deze cursus een Slacktivity slackline kopen met 20% korting! Dat betekent dat je de Allround-2 slackline al hebt voor maar € 89,95 in plaats van € 109,- en de Experience voor maar € 114,95 in plaats van € 139,-

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau

Woonplaats

Geslacht

Leeftijd

Geeft zich op voor de workshop

Opmerkingen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.