Petzl fotowedstrijd

Altijd al naar de Piedra Parada in Argentinië gewild om te klimmen? Lijkt het je super om samen met de beste klimmers van de wereld mee te gaan om van ze te kunnen leren? Heb je stapels mooie klimgerelateerde foto’s liggen? Doe dan mee met de Petzl Roc trip fotowedstrijd, stuur je mooiste foto in en win het ticket voor de Petzl Roc trip!

Jaarlijks organiseert Petzl de Petzl Roc trip naar een locatie waar klimmen nog niet zo bekend en populair is. Dit jaar is voor de Piedra Parada in Patagonië, Argentinië gekozen. Petzl promoot hier het klimmen, behaakt een groot gebied en maakt het toegankelijk voor de lokale bevolking. Een groot deel van de door Petzl gesponsorde klimmers werkt hier aan mee. Omdat een belangrijk onderdeel van de Petzl Roc trip de promotie van het klimmen is worden er, naast een flink aantal erg moeilijke routes voor de toppers, heel veel routes voor ‘gewone klimmers’ behaakt. Je hoeft dus geen topklimmer te zijn om mee te kunnen.

Dit jaar is de tiende editie van de Petzl Roc trip en ter ere daarvan organiseert Petzl een fotowedstrijd, waarmee je een ticket voor de Petzl Roc trip kunt winnen! Het enige dat je daarvoor moet doen is een foto insturen die iets met klimmen te maken heeft en je agenda vast vrij te maken voor 22 september + de periode 22 t/m 26 november 2012 . Het hoeft dus geen klimfoto te zijn, maar de foto moet wel met klimmen te maken hebben!

Bouldercentrum Delfts Bleau is geselecteerd als één van de drie hallen van Nederland die meedoen met deze wedstrijd. Ben jij meerderjarig, woonachtig in Nederland, heb je die ene mooie foto en ben je beschikbaar op 22 september en van 22 t/m 26 november? Mail je foto dan voor 7 september naar roctrip@delftsbleau.nl . Op 7 september selecteren wij uit alle inzendingen de drie mooiste foto’s en sturen die naar Petzl. Op 22 september, tijdens de World Cup Lead in Puurs, ben je samen met de andere Europese genomineerden aanwezig en maakt Petzl de winnaars bekend. Er zijn drie tickets beschikbaar, waarvan één voor de deelnemers binnen de Benelux.

Al enthousiast geworden? Meer informatie en de ‘official teaser’ vind je op de site van www.petzl.com/roctrip. Wij kijken uit naar je inzending!

Poster van de Petzl roctrip fotowedstrijd

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.