NKBV-korting en zomersluiting

Sinds de opening in september 2012 hebben wij NKBV-leden op vertoon van een geldige lidmaatschapspas 10% korting op de toegangsprijs verleend. Behalve de plezierige samenwerking tijdens Boulder 1 en Jeugd Boulder 2 is er verder geen sprake van enige vorm van samenwerking met of betrokkenheid van de NKBV. Per 1 juni is daarom de kortingsregeling vervallen, die wel blijft gelden voor TU-sportkaarthouders. Met onze 10-rittenkaart krijg je overigens ook 10% korting op de entreeprijs, dus er valt nog altijd voordeel te halen.

Tijdens de zomervakantie van de TU, de basis-en middelbare scholen zijn we 3 weken gesloten: van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 10 augustus. Tijd voor grote schoonmaak en om een aantal wat grotere klussen uit te voeren, maar ook om de batterijen op te laden! Vanaf zondag 11 augustus zijn we weer open,  kun je nog lekker even trainen voordat BAZ begint op 16 augustus!

Tijdens de zomersluiting kun je op vertoon van je abonnement of een strippenkaart boulderen voor het pashouder tarief in de Klimmuur in Den Haag (de Uithof of Hollands Spoor), een korting van € 0,50 op het normale tarief! Verder kun je natuurlijk ook op het Blok op Zuid in het Zuiderpark in Rotterdam terecht. Hier heb je wel een crash pad voor nodig. Een topo staat op de site van het klimblad Blok, daar vind je ook meer informatie over het Blok op Zuid. In de topo staan ook tips (zoals waar je een crash pad kunt lenen) en de regels.

We bruisen van de plannen! Na de zomervakantie starten we met wekelijkse kinderboulderlessen op de woensdagmiddag en met maandelijks peuter-en kleuterboulderen (2 tot 4 jaar) op de zondagochtend. Details, prijzen en meer informatie volgen. Ook komen er weer op regelmatige basis introductielessen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.