Maandag 17 december: Slackline demo/workshop

Altijd al eens willen slacklinen? Maar krijg je de trilling niet onder controle? Weet je niet hoe je moet beginnen? Of wil je juist een begin maken met tricks, maar weet je niet hoe?

Op maandag 17 december komt Jonas Konijnenberg van het Slacktivity slackline team naar Bouldercentrum Delfts Bleau. Hij zal een demonstratie geven op de slackline, gevolgd door een korte workshop.

Jonas staat zelf vrijwel dagelijks op een slackline. Afgelopen maand is hij in Zwitserland geweest om een maand lang indoor te kunnen trainen en een aantal highline projecten uit te voeren. Hij behoort tot een van de betere trickliners van Nederland, maar longlinen is ook iets dat hem erg interesseert.
Jonas is bijna afgestudeerd gymleraar, dus je kunt een workshop verwachten waar je echt iets nieuws kunt leren.

Meld je van te voren aan door middel van het contactformulier, zodat we rekening kunnen houden met het aantal deelnemers.

De demonstratie en de workshop zijn gratis! Als je voor- en/of achteraf nog wilt boulderen, dan gelden de normale toegangsprijzen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Een reactie op Maandag 17 december: Slackline demo/workshop

  1. ineke stam schreef:

    Hallo, hallo, Ik wil ook graag naar de slackline demo/workshop. Kan dat en zo ja, hoe laat begint het? Ik hoor het graag.
    Groeten, Ineke