Lustrum!

De tijd vliegt, Delfts Bleau bestaat al weer 5 jaar. Op 22 september 2012 openden Michiel Nieuwenhuijsen en Vera Zijlstra onze hal en wat is er veel gebeurd in de tussentijd. We hebben de hal uitgebreid met een trainingswand, een campusboard, een ZLAGboard en het unieke MoonBoard. We openden de winkel waar sinds kort niet alleen Moon-kleding maar ook E9-kleding te koop is en na een uitgebreide onderzoeks-en testperiode is er begin juli 2017 een afzuiginstallatie geplaatst die het fijnstof reduceert.

We mochten, in samenwerking met de NKBV, het NK Boulder 2014 en het NK Boulder 2015 organiseren en sinds 2013 jaarlijks een nationale wedstrijd. In 2013 was DB het toneel van het NSKB. En dan is er natuurlijk onze eigen db9 wedstrijd, de gezelligste boulderwedstrijd met na afloop gratis popcorn.

Vrijdagavond 22 september is er een speciale editie van de db9 met als gastbouwer Jacky Godoffe. Donderdagavond 21 september presenteert Jacky zijn boek “My keys to routesetting”. De interactieve presentatie biedt uiteraard ruimte om vragen te stellen. Boulderbouwers krijgen voorrang op de presentatie, zodra bekend is hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn, volgt er informatie over de inschrijving. Er kan die avond geboulderd en gebierd worden tot 21u, dan sluit de hal en begint Jacky zijn presentatie.

Zoals altijd is er op de zaterdagochtend een kidseditie van de db9 (11-13u). Als je de wedstrijd moet missen, dan heb je zaterdag vanaf 13.30u en de gehele zondag nog de gelegenheid om de speciale boulders te proberen. Maar het zou geen feestweekend zijn als we verder geen programma zouden hebben op de zondag. Save the date(s) dus en houdt de website in de gaten!

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.