Lotto NK Boulder 2015, cursussen en db9

Nog maar een paar dagen en dan is het zover, het Lotto NK Boulderen 2015 in volle gang! De voorbereidingen verlopen voorspoedig en het ziet ernaar uit dat het wederom een groot spektakel gaat worden. Als je nog geen kaartje hebt: in de voorverkoop zijn kaarten alleen online te krijgen via de webshop van de NKBV. Volg gewoon de link op nkboulder.nl ALS er nog kaarten beschikbaar zijn op de dag zelf, dan worden deze aan de deur verkocht. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op=op, dus mis het niet!

Vanaf eind mei starten er verschillende cursussen, niet alleen zal de introductiecursus vanaf 29 mei elke week gegeven worden, maar er start ook een techniek cursus. Op zaterdag 30 mei start er zowel een krachttrainingsprogramma van 8 weken als een slackline cursus voor beginners van 4 weken. Zo kan je nog net in vorm raken voor de zomervakantie. Meer informatie en prijzen staan op deze pagina.

Na het vertrek van Rens Schop naar Zwitserland is het fysiospreekuur niet meer wekelijks op donderdag. Gelukkig heeft Medicort Mathieu Ceron bereid gevonden om het spreekuur over te nemen. Vanaf 18 mei is het om de week op maandag van 19:30u tot 20.30u.

De scores van de db9 van 17 april jl. hadden jullie nog te goed, en dat terwijl de volgende db9 alweer is gepland: vrijdag 3 juli.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.