La Sportiva no edge test & feel, volgende db9 en het NK Boulder 2015

Aankomende donderdag 2 april van 19:00 tot 21:30 komt La Sportiva langs voor de test & feel van 2 typen no edge schoenen: de al bekende Futura, maar ook de gloednieuwe Genius. Tijdens deze sessie krijg je niet alleen uitleg over het no edge concept, maar ga je ze uiteraard ook passen en uitproberen. Een super kans om kennis te maken met de nieuwe Genius en om te kijken of het no edge concept bij je past!

Tussen de landelijke wedstrijden door is ook de eerstvolgende editie van onze db9 alweer gepland en wel op vrijdag 17 april, meer informatie en een inschrijfformulier vind je hier.

Nu de derde wedstrijd van de landelijke competitie achter de rug is (de uitslagen vind je hier), wordt het ook tijd om alvast vooruit te kijken naar het NK. Het Lotto NK Boulder 2015 wordt namelijk, net als vorig jaar in Bouldercentrum Delfts Bleau gehouden en wel op zaterdag 23 mei, dus zet deze datum vast in je agenda en houd de site in de gaten, want zodra het mogelijk is om kaarten te kopen dan laten we dat weten. We gaan uiteraard ons best doen om er een nog mooier evenement van te maken als de afgelopen editie! De tribune zal nog iets groter worden dan vorig jaar (toen iedere plek bezet was) maar ook dit jaar is het aantal plaatsen beperkt. Mocht je nog even willen terugkijken hoe het ook weer was als opwarmer voor dit jaar: de beelden van de livestream van vorig jaar zijn nog te zien op de NK Boulder website: www.nkboulder.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.