Kinderles

Er worden op de woensdag lessen gegeven voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (basisschool, 15.30-17.00u)  en voor kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar (middelbare school, 17.00-18.30u). Op vrijdag zijn er 2 lesgroepen (beginners en gevorderden) voor basisschool kinderen van 17.15u tot 18.45u. Alle lesgroepen zitten op dit moment vol en hebben een wachtlijst.

De lessen starten met een cyclus van 4 kennismakingslessen waarin de basis voor veiligheid en techniek gelegd wordt. Na deze cyclus hebben de kinderen de keuze om door te stromen naar de kinderlessen (dag en tijdstip kunnen afwijken van de dagen van de kennismakingslessen). De kennismakingscyclus is het instroommoment voor de lessen en er zijn twee instroommomenten per jaar: januari en september. Let op: zonder het volgen van de kennismakingscyclus kunnen kinderen zich niet inschrijven voor de lessen.

De kosten van de kennismakingscyclus zijn €40. De kosten van de lessen, inclusief onbeperkt boulderen, bedragen €36 per maand. Voor de kinderen onder de 12 jaar geldt dat zij in Delfts Bleau altijd onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen.

Gezien het grote animo voor de kinderlessen, wordt gekeken naar uitbreiding van het aantal lesmomenten. Medio september zou er bijv. ook een lesgroep op donderdagmiddag bij kunnen komen, of op dinsdag. De mogelijkheden worden bekeken en zijn onder andere mede afhankelijk van de doorstroom van de huidige lesgroepen, het aantal beschikbare trainers en de trainingsmomenten van het RTC West en West Coast Climbing.  Aanmelden voor de wachtlijst kan via info@delftsbleau.nl onder vermelding van naam van het kind, leeftijd en de eventuele boulderervaring. Na half augustus ontvang je dan een mail met de beschikbare mogelijkheden voor het instromen.