Jeugd Boulder 2, introductielessen, slackline, shop, NKBV-korting

De 2e ronde in de nationale jeugdcompetitie is afgerond: afgelopen zaterdag namen 43 jongeren deel aan Jeugd Boulder 2. Het was een leuke en goede wedstrijd danzij het enthousiasme van de deelnemers en de uitdagende boulders gebouwd door Bart, Sander, Robert, Rens en hoofdroutebouwer Michiel.
De uitslag:
meisjes B&C: 1 Lisa Sanders, 2 Tiba Vroom,3 Elfe Claes;
jongens B&C: 1 Mark Brand, 2 Sten van Vliet, 3 Don van Laere;
meisjes A: 1 Nienke den Hengst, 2 Aniek Lith, 3 Roos van Rooij;
jongens A: 1 Bob Schubert, 2 Daan Groskamp, 3 Julian Konig;
jongens junioren: 1 Teun Keusters, 2 Giel Wieggers, 3 Laurent Lorenzo.

De boulders blijven nog een aantal weken in de wand zitten zodat je ze zelf ook nog kunt proberen. Enkele foto’s van de wedstrijd staan al op FaceBook maar een uitgebreide rapportage volgt binnenkort op deze site.

Ondertussen starten ook de voorbereidingen van het Nederlandse Studenten Kampioenschap Boulderen (NSK Boulder) dat op zaterdag 1 juni bij ons plaatsvindt. We organiseren dit samen met Yeti. Er zijn al ruim 90 inschrijvingen terwijl er 100 startplaatsen zijn! Mocht je mee willen doen, wacht dan niet te lang met inschrijven want het cliché “vol=vol” geldt hier!

De introductieles van vrijdagavond 3 mei a.s. zit al vol, voor de introductieles van vrijdagavond 17 mei a.s. zijn nog enkele plekken vrij. Meld je snel aan als je interesse hebt want je betaalt alleen de reguliere entreekosten voor deze uitleg en begeleiding. Neem wel schone binnensportschoenen mee anders ben je genoodzaakt klimschoenen te huren.

Door de werkzaamheden rondom de bouw van de trainingswand, de wedstrijden Boulder 1 en Jeugd Boulder 2 ontbrak de tijd om een nieuwe ruimte in te richten voor de slackline. Hier gaan we de komende weken aan werken zodat je binnenkort weer kunt slacklinen. We houden je op de hoogte!

De schoenen van Five Ten verkopen we al langer, maar sinds 2 maanden verkopen we ook enkele modellen van La Sportiva: Cobra, Solution en Futura. Binnenkort starten we met de verkoop van de zomerkleding van Chillaz. Nieuws hierover volgt z.s.m. via de site en FaceBook.

En tot slot, de korting op de entreeprijs die wij uit goodwill verlenen op vertoon van een geldige NKBV-pas komt per 1 juni a.s. te vervallen. De korting op vertoon van de geldige TU-sportkaart blijft gelden.

We wensen iedereen veel plezier op de historische laatste Koninginnedag. Noteer vast in je agenda dat we op Hemelvaartsdag (9 mei) en 2e Pinksterdag (20 mei) gesloten zijn.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.