It giet oan!

De kogel is door de kerk: Ik heb besloten om niet langer op de bank te wachten, maar gewoon te starten met Bouldercentrum Delfts Bleau! De B.V. is opgericht, de administratieve afhandeling bij de Kamer van Koophandel volgt komende week en het huurcontract is voor 99% rond. Met Axis en Vertigo is een samenwerking tot stand gekomen, zodat er straks hoge kwaliteit klimwanden zijn. Allemaal goede berichten dus!

Er is ook een maar: starten zonder bank betekent ook dat er minder budget is en dat we het dus zuinig aan moeten doen en niet zo kunnen uitpakken als we willen. Voor de meeste zaken, behalve uiteraard de boulderwanden en de matten, zal gekeken moeten worden hoe dit zo goedkoop mogelijk gerealiseerd kan worden. Alles natuurlijk functioneel, maar niet super de luxe. Dat betekent ook dat we alle hulp die we kunnen krijgen, hard nodig hebben.

Eén van de eerste kostenposten waarop we zelf veel invloed kunnen uitoefenen is het bouwklaar maken van de lokatie. Voor het schoonmaken van de ruimte met Kärchers, het verven van het plafond etc. zijn alle handjes welkom. Mocht je een bijdrage willen & kunnen leveren, laat het dan vooral weten door een mailtje te sturen, want hoe eerder we kunnen gaan bouwen, hoe eerder we open kunnen.

Akte van oprichting

Akte van oprichting

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

2 reacties op It giet oan!

  1. Sytse schreef:

    Goed man. Mijn karcher heb je!