Gas, Boulderen met DJ’s, nieuwe circuits, K3-wedstrijd, Kerstmis…

Sinds de opening 2 maanden geleden is het klussen wat op de achtergrond geraakt. Naast allerlei detailverbeteringen, zoals banken en kledinghaken in de kleedkamers, zijn er toch mijlpalen behaald want na maanden onderhandelen met de diverse energiebedrijven hebben we sinds een maand eindelijk gas! De vloerverwarming werkt nu zodat je comfortabel op je blote voeten kunt rondlopen en er zijn heerlijk warme douches. Verder staat er een prachtige Stamtisch, een one-of-a-kind, gemaakt door Frank. De haakjes voor het ophangen van je handdoek in de douche zijn vandaag geplaatst.

We hebben er 2 nieuwe circuits bij: het groene Axis-circuit (5- – 6a) en het paarse Squadra-circuit (7b – 8a+). De Squadra grepen zijn uitgekozen door Nicky de Leeuw en aan ons geschonken door zijn ouders, een hele bijzondere geste!

Vandaag is het rode circuit eruit gehaald en schoongemaakt (dank aan Robert en Tim!) en morgen, vrijdag de 30e, wordt er o.l.v. onze hoofdroutebouwers Michiel en Remmelt een nieuw rood circuit gebouwd. Je kunt dit nieuwe circuit vrijdagavond met live DJ’s I.VO.D en JFM komen uittesten tenzij…. je deelnemer bent aan de K3-contest die zaterdag plaatsvindt want de wedstrijdroutes worden ook vrijdag uitgezet.

De K3-contest, georganiseerd door Yeti voor haar leden, start zaterdag om 15.00u met een finale om 19.00u. De hal sluit zoals altijd om 18.00u voor het gewone publiek. Deelnemers mogen vrijdag dus niet aanwezig zijn en in de hal en zijn vanaf zaterdagmiddag 14.30u weer welkom.

Verder staan er nog wat evenementen op de planning. Zo wordt er op vrijdagavond 7 december een introductiecursus boulderen georganiseerd, komt de jeugdgroep van Klimmuur Den Haag waarschijnlijk op zaterdagochtend 15 december weer trainen en verzorgt Jonas van Slacktivity op maandagavond 17 december een slacklineworkshop. Nadere details volgen z.s.m.!

En dan is het al weer Kerstmis! Zondag 23 december sluiten we om 17.00u onze deuren voor een kort Kerst-reces. Donderdag 27 december zijn we weer open. Een dezer dagen plaatsen we een personeelsadvertentie en als we op tijd de juiste kandidaten hebben gevonden, dan zijn we in de week voor Kerst ’s middags eerder open.

We houden je op de hoogte!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.