De kinderlessen starten!

Sinds de opening eind september 2012 hebben we al heel veel kinderen te gast gehad via kinderfeestjes, klimverenigingen, BSO’s en uiteraard de kinderen van onze (reguliere) gasten.  De vraag om kinderlessen konden we tot voor kort niet invullen omdat we geen geschikte trainer konden vinden. Tot voor kort….want Kenji Tsujimaru komt kindertraining bij ons geven en daar zijn we heel blij mee!

Vanaf woensdag 11 september a.s. starten de lessen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (basisschool, 15.30-17.00u) onder leiding van Jolanda en voor kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar (middelbare school, 17.00-18.30u) onder leiding van Kenji. Jolanda en Kenji krijgen bij deze lessen hulp van assistent-trainers waardoor er in beide groepen plaats zal zijn voor max. 12 kinderen.

De lessen starten met een cyclus van 4 kennismakingslessen waarin de basis voor veiligheid en techniek gelegd wordt. Na deze cyclus hebben de kinderen de keuze om door te stromen naar de kinderlessen (dag en tijdstip blijven ongewijzigd). De kennismakingscyclus is het instroommoment voor de lessen en er zijn twee instroommomenten per jaar: januari en september. Let op: zonder het volgen van de kennismakingscyclus kunnen kinderen zich niet inschrijven voor de lessen.

De kosten van de kennismakingscyclus zijn €40. De kosten van de lessen, inclusief onbeperkt boulderen, bedragen €36 per maand. Voor de kinderen onder de 12 jaar geldt dat zij in Delfts Bleau altijd onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen.

Er is per les plaats voor 12 kinderen, dus wacht niet te lang met inschrijven! Aanmelden kan via info@delftsbleau.nl onder vermelding van naam van het kind, leeftijd en de eventuele boulderervaring. De kinderen die nu al les hebben van Kenji zullen een verkorte versie van de kennismakingscyclus volgen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.