DBIYO, db9 XL en openingstijden

De inschrijving voor de DBIYO sluit vanavond (28 maart) om middernacht. Twijfel je nog of je buiten gaat klimmen dit weekend of toch gaat meedoen? Je hebt nog een paar uur om de knoop door te hakken. De deelnemerslijst wordt morgen online gezet. Voor diegenen die zich al hebben aangemeld maar nog niet voor betaling en/of het parental consent formulier hebben gezorgd: zorg er ajb voor dat je dit vandaag (28 maart) doet.

Vrijdag 30 maart, Goede Vrijdag, zijn we gesloten. Zaterdag en zondag zijn deelnemers en publiek voor de DBIYO van harte welkom. Even een bouldertje tussendoor doen als niet-deelnemer is helaas niet mogelijk. Voor de finale op zondag (start 10u) zetten we weer een mooie tribune neer zodat je goed zicht hebt. Toegang is gratis!

Maandag 2 april, 2e Paasdag, is het tijd voor de db9 XL. Geschikt voor volwassenen die niveau 5 (ons oranje circuit) en moeilijker klimmen.  De hal opent om 13u, de wedstrijd start om 13.30u en je hebt tot 18u de tijd om die 25 boulders af te tikken. Daarna is het business as usual en is de hal open voor iedereen die gewoon lekker wil boulderen.

Het kan je bijna niet ontgaan zijn met alle flyers in de hal, maar toch: vandaag (woensdag 28 maart) en morgen openen we om 16u.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.