Db9, cursussen, openingstijden en feest

Vrijdag 4 september is het alweer zo ver: de volgende editie van de db9! Weer 14 mooie wedstrijdboulders, DJ Dubsta, een speciaal speciaalbier (La Trappe), gratis popcorn na afloop en een gezellige avond. Meer informatie en het aanmeldformulier

In september starten we met een aantal cursussen. Voor alle cursussen geldt dat er maximaal 8 deelnemers mee kunnen doen, dus wees er snel bij.

  • Bleau Technique: Op maandag 14 september start de techniekcursus voor klimmers vanaf niveau groen
  • Op zaterdag 12 september start weer de krachttraining voor klimmers vanaf niveau blauw, Bleau Biceps.
  • Op zaterdag 12 september start ook een slackline cursus voor beginners.

Vanaf 1 september gaan we op veler verzoek op zondag zowel eerder als langer open. We openen op zondag om 10.00 uur en sluiten om 19.00. Daarnaast introduceren we op de donderdag als proef tot 1 januari het lunchboulderen. Op donderdag zijn we dan open van 11.00 tot 14.00 en op verzoek kan TREK (Ineke) een lunchpakket voor je verzorgen dat je mee kunt nemen.

Vanaf 1 september zijn ook de prijzen voor houders van een sportkaart aangepast. De korting is nu voor iedereen gelijk (ongeacht je leeftijd) en bedraagt € 0,50. Dit was al zo voor iedereen tussen de 18 en de 25, maar nu dus ook voor iedereen die jonger dan 18 of ouder dan 25 is.

Binnenkort vieren we onze derde verjaardag! Zowel in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 september als op dinsdag de 22e zijn er allerlei activiteiten en kortingsacties. Het programma volgt binnenkort.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.