Boulder 1, trainingswand, openingtijden pasen en introductiecursus

Aanstaande zaterdag is het dan zo ver: de eerste grote wedstrijd in Bouldercentrum Delfts Bleau, Boulder 1. De eerste competitiewedstrijd van de Nationale Bouldercompetitie, waarvan de beste 12 van de competitie eindstand zich plaatsen voor de Nederlands Kampioenschap. De gelegenheid om de beste klimmers van Nederland in actie te zien. Tot nu toe hebben zich al 25 heren en 17 dames ingeschreven! Meer informatie en het tijdschema vindt je hier

We hebben alles op alles gezet en het is dan ook gelukt: De trainingswand is precies klaar voor de wedstrijd en zal op de 30e door de deelnemers ingebruik genomen worden om zich op te warmen. De slackline heeft hierdoor helaas plaats moeten maken en daarvoor wordt binnenkort een nieuwe plek ingericht.

Aanstaande donderdag word de grote overhang leeg geschroefd om plaats te maken voor de finale boulders die aanstaande vrijdag gebouwd worden. De rest van de hal blijft natuurlijk zoals die is, dus we zijn wel gewoon open!

Zondag 1e paasdag zijn we gewoon open, zodat iedereen de wedstrijdboulders kan proberen, maandag 2e paasdag zijn we een dagje dicht en op vrijdag 5 april gaan de finale boulders er uit en worden de oorspronkelijke boulders weer teruggezet. Als je de finale boulders wilt klimmen, dan moet je snel zijn!

Vanaf half april starten we, na een aantal losse workshops vorig jaar, met introductieworkshops op elke vrijdag vanaf 19.30u. De eerste workshop is op 19 april. Meer informatie over de introductieworkshop vind je hier

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.