Boulder 1 the day after

De strijd om de nationale titel is gestart! Boulder 1 was een mooie wedstrijd met mooie, uitdagende boulders gebouwd door Ties, Bart, Frank en hoofdroutebouwer Michiel (voor de finale bijgestaan door Jamie, Melle en Enzo). Hiervoor zijn grepen en modules van Axis, Core en Volx gebruikt.

Bij de dames eindigde Magali Hayen op de 3e plaats, net na Nikki van Bergen die glansrijk 2e werd. Vera Zijlstra haalde de 1e plaats, ondanks een blessure. Chapeau! en dat geldt uiteraard ook voor de andere finalisten!

Elko Schellingerhout eindigde bij de heren op de 3e plaats, onze mede-hoofdroutebouwer Remmelt Dirksen werd 2e en Ferdinand Schulte schreef de wedstrijd op zijn naam. Gefeliciteerd! En ook hier geldt: chapeau voor de andere finalisten!

De muziek van DJ Joost, de teksten van speaker Bliek en het enthousiaste publiek zorgden dat de sfeer er goed inzat, zeker toen het tijdens de finale goed vol begon te stromen. Door de mooie prestaties van alle deelnemers, de vele vrijwilligers, de juryleden van de NKBV, de wedstrijdadministratie en het live scoreboard maakten het een super geslaagde wedstrijd. Iedereen bedankt voor de fantastische dag!

De kwalificatieboulders blijven nog even in de wand zitten, de finaleboulders zitten er maar tot en met donderdag 4 april in. Vanaf vrijdag 5 april vind je de normale boulders weer terug op de wedstrijdwand. Wil je testen of je al sterk genoeg bent voor Boulder 2 (21 april bij Cube in Enschede) of het NSKB (1 juni bij ons) dan kun je op 1e Paasdag, dinsdag 2 en woensdag 3 april je krachten nog even komen testen op de wedstrijdboulders.

Er zijn uiteraard foto’s gemaakt, daarvan zullen we binnenkort een album op deze site publiceren. Sytse van Slooten heeft zijn foto’s al online geplaatst, je vindt ze op: http://foto.sytse.net/foto.html.

De volgende wedstrijd in Delfts Bleau is Jeugd Boulder 2 op zaterdag 27 april. Noteer vast in je agenda want ook de jeugdige klimmers hebben supporters nodig!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.