2018!

Team Delfts Bleau wenst iedereen een gezond en sportief 2018 toe!
Voor wie zijn/haar klimtechnieken wil verbeteren is er goed nieuws want in het 1e kwartaal van 2018 start er iedere 1e maandag van de maand een training Bleau Technique.
Voor wie al tevreden is met zijn/haar klimtechnieken maar graag meer kracht zou willen hebben is er ook goed nieuws: op zaterdag 13 januari start de training Bleau Biceps onder leiding van Wieneke Gehem.

Delfts Bleau organiseert dit voorjaar geen wedstrijd voor de nationale competitie, maar dat betekent niet dat er geen wedstrijden gaan plaatsvinden, integendeel! Vrijdag 9 februari organiseren we de db9, met de kidseditie op zaterdag 10 februari.

En op zaterdag 31 maart en zondag 1 april organiseren we het Delfts Bleau International Youth Open! Een wedstrijd voor de internationale jeugd JAB geïnspireerd door het geweldige CWIF van The Climbing Works in Sheffield. Op zaterdag vinden de kwalificaties plaats, op zondag de finale. Meer informatie volgt uiteraard nog, maar noteer de data vast in je agenda. Je kunt dat weekend zelf niet klimmen maar een wedstrijd is geen wedstrijd zonder publiek.

We hebben nog meer in petto voor 2018, dus houd de website in de gaten!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.